گفتگو با ورزشکار سقزی

علیرضا حبیبی زاد در سال ۱۳۶۷ در شهرستان سقز به دنیا آمد
از سن ۱۴ سالگی به ورزش بدنسازی علاقه مند شده بطوری که علاقه به این ورزش باعث شد هیچ وقت این رشته ورزشی رو ترک نکند و روز به روز بیشتر به سمت این رشته یعنی بدنسازی رو بیاورد .تا سن ۲۱ سالگی به صورت آماتور از آن زمان تا حالا بصورت حرفه ای تمرینات خود را آغاز کرده و بعنوان مربی در باشگاه بدنسازی (آرا) نیز فعالیت می کند. در دوران ورزش حرفه ای موفق به كسب يك مقام طلا یک نقره و دو برنز در سطح استان کردستان شده است و درحال حاظر مشغول تمرين و آماده سازی براى مسابقات قهرمانی كشورى است.
* دیدگاه شما بعنوان ورزشکار و مربی بدنسازی در مورد اثرات ناشی از داروهای نیروزا چیست؟
موادی که به نام مواد نیروزا شناخته میشوند موادی با اثرات شبه دارویی هستند که بیش از نیاز تجویز شده تا بدن را عضلانی تر ,قدرت بیشتر , ایجاد انرژی , و مانع از احساس خستگی در افراد می شود اما واقعیت امر این است که این مواد اگر زیر نظر پزشک متخصص و مربیان مصرف نشود بسیار مخرب و برای بدن مضر و باعث پیری زودرس، انواع سرطان، افسردگی، نازایی و…. خواهد شد .معمولا ورزشكاران از سن ۱۸ تا ۳۰ سالگی از این مکملها را استفاده می کنند اما امروزه شاهد آن هستیم بسیاری از جوانانی که حتی ورزشکار نیستند از این داروها برای عضلانی شدن بدن استفاده میکنند ” بسیاری از زنان نیز برای عضلانی شدن بدن از این داروها استفاده میکنند ــ برای مثال بعضی از خانمها از چربی سوز، برای سوزاندن و از بین بردن چربیهای بدن و بعضی دیگر برای افزایش اشتها از این داروها مصرف می کنند این نوع مصرف ها کار فوقالعاده اشتباهی است چون این داروها باید زیر نظر پزشک و زیر نظر مربی ورزشی و بر اساس نياز بدن از این مواد استفاده کرد.
* وضعیت دستگاه های بدنسازی به لحاظ کمی و کیفی در باشگاههای سطح شهر به چه صورت می باشد ؟
در سقز باشگاهها زیادی وجود دارد و هرکدام از این باشگاها ازدستگاهها و دیزاینهای مختلفی برخوردارند بعضی از این دستگاها جدید و بعضی از این دستگاهها قدیمی هستند. در این راستا بیشتر افرادی که برای مشاوره ورزشی به پزشک مراجعه کرده اند از ناحیه های مختلف بدن دچار مشکلات زیادی شده كه بايد آن را به پای دستگاههای غیر استاندارد گذاشت که استاندارد جهانی را ندارند که همین باعث مصدومیت فرد،تمرین زدگی و ترک آن میشود البته این را هم باید گفت دستگاهایی که امروزه در بازار موجود میباشد بسیار گران قیمت بوده که مدیران باشگاها توان خرید آن را ندارند و همین أمر باعث میشود از همان دستگاها قدیمی استفاده کنند.
*دیدگاه شما نسبت به ظرفیت این رشته برای قهرمانی استان و کشوری در سقز چگونه است ؟
خوشبختانه در سقز استقبال خوبی از این رشته شده و روز به روز علاقه مندان به این رشته بيشتر میشود و ورزشكاران رشته های مختلف خود را اماده میکنند , هر ساله مسابقاتی استانی و کشوری برگزار میشود که ورزشكاران سقزی در هر دوره افتخارات چشم گیری را کسب کرده اند.
* آیا مربیان حاضر در باشگاههای سطح شهر به طور تخصصی در این رشته فعالیت دارند ؟
بله مربیهای خوبی در سطح شهر و درباشگاهها مشغول به فعالیت هستند كه در رشته خود جزء بهترين مربيان استان حتی می باشند. اما بعضی از این افراد که به اسم مربی خدمت میکنند نام اکثر حرکات را نمیدانند و حتی در بعضى موارد رشته ورزشی این افراد با رشته بدنسازى متفاوت بوده و بیشتر برنامه های تمرینی یا رژیمی که برای افراد تنظیم میکنند دارای نقص می باشد.
مربی باید طبق آناتومی فرد گروه خونی ،قد ،وزن و حتى عوامل روحی و جسمی و انجام مشاوره به فرد برنامه مناسب ورزشی را تنظیم کند .
* سوالهاى كوتاه
*مربى مورد علاقه:محسن قرآن نويس
*غذاى مورد علاقه در دوران حجم:پاستا و مرغ كباب شده
*غذاى مورد علاقه در دوران رژيم: كته و ماهى قزل آلا
*بهترين مكمل مورد استفاده:آمينو
*بدنساز مورد علاقه:جى كاتلر،كاى گرين،محسن قرآن نويس
*سالن فعلى فعاليت :باشگاه آرا

ممکن است شما دوست داشته باشید بیشتر از نویسنده

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.