روستای آلکلو با حدو ۱٠٠ خانوار و ۵٠٠ نفر جمعیت دارد و در یک کلیومتری سد لگزی قرار دارد.
روستای آلکلو در ۹ کیلومتری جاده سقز دیواندره قرار دارد و سالهاست که وعده آسفالت این جاده را به اهالی این روستا داده اند و همچنان در حد وعده و بر روی کاغذ باقیمانده است و این جاده یکی از مشکلات عمده روستای آلکلو است.
جاده این روستا از مرحله زیرسازی و ساخت ابنیه نیز گذشته است ولی تابحال هیچ اقدامی برای آسفالت آن (۴.۵ کیلومتر) صورت نگرفته است و زیرسازی آن نیز تخریب گشته است.
♦️روستای آلکلو در کنار سد لگزی قرار دارد و جالب اینحاست که در تامین آب آشامیدنی مشکل دارند و روزی شاید در حد ۱ ساعت باشد که جوابگوی نیاز مردم این روستا نیست، لوله کشی آب روستا از سال ۱۳۷٠ که توسط جهاد سازندگی انجام شده به همان شکل باقیمانده و هیچ اقدامی در راستای ارتقا، بهسازی و ترمیم آن نشده است.
روستائیان و کشاورزان روستای مذکور از حق آبه ای که باید به آنان تعلق بگیرد محرومند و حق استفاده از این نعمت را که در بیخ گوش آنان است را ندارند.
با وجود اینکه این روستا زمینهای حاصلخیزی دارد و کشاورزان میتوانند با استفاده از آبی که حق مسلم آنان است از بهره وری بیشتری برخوردار شوند زراعت خود را به صورت دیمی ادامه داده و پاسخگوی زحمات شبانه روزیشان نیست و این موضوع مصداق ضرب المثل آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم می باشد.
جالب اینجاست قبلا به افرادی که اهل این روستا نیستند و شاید ساکن شهر بوده اما در کنار سد زمینهایی به قطعات و متراژ کم تهیه کرده اند مجوز استفاده از آب سد داده شده است و این غیر از ظلم و تبعیض چیزی نمیتواند باشد.
در روستای آلکلو مانند بسیاری دیگر از روستاها آنتن دهی موبایل و شبکه اینترنت دارای مشکل، کندی سرعت و اختلال است و در عصر ارتباطات این نوع مشکلات پیش پا افتاده بر ضعف مسئولان مهر تایید میزند.
در روستای آلکلو ۳۶ دانش آموز هستند که در مقطع ابتدایی مشغول به تحصیلند و دانش آموزانی راهنمایی که حدودا ۹نفر هستند و فقط با یک خودرو و در شرایط نامساعد به روستاهای همجوار جهت ادامه تحصیل سفر میکنند.
🔴نکته قابل توجه دیگر این است که در نزدیکی این روستا معدن سیلیس وجود دارد و خودروهای سنگین حمل این محصول در تخریب جاده نقش بسزایی دارند و هیچ کمکی هم از سوی شرکت متولی که تبریزی هست به بهسازی حاده نشده است.