داستان ادامه دار دودستگیهای شورای شهر سقز

 

🔹پس از کش و قوسهای فراوان و دودستگیهای پیش آمده در شورای اسلامی شهر سقز و سرانجام انتخاب شهردار سقز و از دست دادن چند ماهه فصل کاری در سال گذشته عدم هرگونه پیشرفت و توسعه در این شهر را شاهد بودیم.

 

🔸بی شک در بحث شورا و شهرداری در هر شهر تعامل، همدلی و مشارکت حرف اول را خواهد زد اما اعضای دوره ششم فقط نام شورا را یدک می کشند، نام و کلمه شورا فقط از مقابل ساختمان کوثر به صورت گذری رد شده است.

 

🔹از ابتدای شروع به کار این شورا تنشهایی بر سر انتخاب و بومی شهردار بین اعضای شورا رخ داد و اینکه برخی از شوراها راهروهای دادگشتری را برای شروع کار خود انتخاب کردند و این حرکت مصداق ضرب المثل سالی که نکوست از بهارش پیداست می باشد.

 

🔸شهردار سقز سرانجام از شهر سنندج انتخاب شد اما این مجموعه با شیرین کاریهایشان عملا فصل کاری را از دست دادند.

♦️شهردار و چند تن از شورای شهر سقز با استفاده از روابط توانستند ۲۵ میلیارد از بدهیهای شهرداری را تسویه کند.

 

🔹قبل از شروع سال نو تصمیمی از سوی سه عضو شورا و شهرداری مبنی بر ایجاد پیاده راه امام گرفته و اجرایی شد و این موضوع تنشهایی دیگر به دنبال داشت میانه اعضای شورا پس از یک اتحاد دوماهه دوباره به هم خورد.

👈موضوعاتی که مطرح شد کل عملکرد این مجموعه در سال گذشته بود.

🔹اکنون لازم است که عملکرد چندین ماهه این مجموعه مورد بررسی قرار گیرد

۱_هیچ پروژه و یا تصمیم کلانی بدون مصوبه اعضای شورا قابل اجرا نمی باشد و باید پرسید اعضای محترم شورا جهت تنویر افکار عمومی چه اقدام مثبتی در راستای پیشرفت و آبادانی شهر انجام داده اید؟

۲_منظور اعضای شورا از بومی بودن شهردار چیست؟آیا شخص بومی بدون مصوبات شما کار می کند؟ اینکه شهردار بومی نیست یک طرف قضیه بماند، شمایی که بومی و منتخب مردم هستید چه گلی به سر این شهر زده اید؟اعضای محترم شورای اسلامی شهر که هر کدام خود را نخبه می دانند چه طرح و ایده ای پیشنهاد داده و یا اجرا کرده اید تا اندکی از تعهدات خود را بجا آورده باشید؟

 

🔹پیاده راهی که ایجاد شد در نظرسنجیهای انجام شده در رسانه های محلی با ۷٠ درصد موافقت مخاطبان رسانه ها همراه بود، حال گیریم که این پیاده راه اشتباه و غیر کارشناسی ایجاد شده شما بفرمایید چه راهکاری برای کنترل ترافیک انجام داده اید؟

 

🔹شنیده ها!!

شنیده شده که سطح اختیارات شهردار سقز به حدی پایین آمده که عملا نمیتواند یک پروژه جزئی را انجام دهد و این نیز یکی دیگر از دسته گلهای شورای اسلامی شهر سقز است.

 

گویا نامه های متعددی از سوی شهرداری برای شورای ارسال شده است جهت واگذاری یکسری امورات به بخش خصوصی اما چهار نفر از اعضای شورا که طرف این دو دستگی هستند مخالفتشان پای تمامی این درخواستها هست و این اعمال شورای شهر علی الخصوص مخالفان چیزی جز غرض و کینه نمی باشد.

-شنیده شده است که بخاطر عدم موافقت برخی از شوراها با تغییر کاربری ساختمان فنی و حرفه ای در بلوار انقلاب مانع درآمد ۲میلیارد و سیصد میلیونی برای شهرداری شده و کار فنی و حرفه ای هم لنگ شده است.

اعضای محترم شورا فکر نکنید که این مسائل را فقط شنیده ایم….

 

♦️با این عملکرد بسیار ضعیف شورای اسلامی شهر سقز که هنوز یکسال از روی کار آمدنشان نگذشته، کارنامه مردودی را از جامعه دریافت نمودند وباید گفت انحلال حق این شوراست.

ممکن است شما دوست داشته باشید بیشتر از نویسنده

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.