?شكوائيه هاي يك پاكبان از شهروندان و كاسبان جمعه بازار

يكي از عادات غلطي كه بين ما ايرانيان رايج و نيز روز به روز در حال ترويج و گسترش مي باشد ، فرهنگ غلط ريختن زباله در كوچه ، خيابان و معابر سطح شهر و در برخي نقاط طبيعت بوده ، در حين حال شهر ما خانه ما را به شهر ما زباله داني ما تبديل نموده است .
با وجود اينكه نمي توان گفت همه ي افراد جامعه چنين رفتار ناپسندي را مرتكب مي شوند ، چه بسا افراد زيادي هستند كه به نريختن پسماند وزباله هاي خود بسنده مي كنند غافل از اينكه به دور از چشم همگان از ريختن زباله ديگران براحتي و بدون هـيچ تذكري رد مي شوييم .
با نگاهي به قدمت چند هزار ساله ايران زمين و دارا بودن فرهنگ زيبا ونژاد آريايي ،علل خصوص نژاد ماد به خود مي باليم ، ليكن هنوز اين فرهنگ را در خود نگنجانده ايم تا بتوانيم با احترام گذاشتن به همنوع خود قامت استوار يك پاكبان را خم ننمايم و از ريختن زباله در معابر و ديگر مكان هاي عمومي اجتناب کنیم.
ساعت 3 بامداد روز شنبه با رد شدن از خيابان هاي محدوده جمعه بازار شاهد اين امر هستيم كه سطح خيابان باوجود تميزنمودن هاي ساعاتي ، هنوز تميز نشده است .
درد و دلي كوتاه بايكي از پاكبانان زحمت كش كه در حال تميز نمودن بود را مي توان چنين تفسير نمود :
در طول روز چندين بار محدوده مشخص شده را تميز نموده و از كاسبان درخواست نريختن زباله در وسط خيابان را به طرز خواهش نموده ام .اين در حالي است كه براي رفع اين امر سطل هاي بزرگي در كنار خيابان ها ديده مي شوند .
با گذشت چندين ساعت از ترك اين افراد از محل ، هنوز كار تميز كاري به اتمام نرسيده است .

    اولین دیدگاه را شما بنویسید

ارسال دیدگاه